Om oss

Vi finns mitt på Österlen, strax utanför den lilla byn Järrestad där vi har vårt kontor, personalutrymmen samt snickeriverkstaden.

Vi har både byggsnickare, finsnickare, murare och plattsättare i firman och har dessutom ständig tillgång till ett pålitligt nätverk av professionella underentreprenörer inom rörläggning, elektricitet, plåtslageri, målari, golvläggning, markentreprenad m.m. Vi arbetar enbart med mycket kompetenta, erfarna och yrkeskunniga personer för att kunna erbjuda er endast det bästa.

Vi är noga med att hålla en hög kompetens och att alla har rätt utbildning. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och vi håller noga fast vid uppgjord tidsplan samt att möta varje kunds önskemål.

Vi har mängder av förtroendeuppdrag hos kommuner, försäkringsbolag samt fastighetsbolag. Läs gärna mer om våra referenser.

Historik

I början på 90-talet jobbade Christer Karlsson som inredningssnickare. Under tiden hade han ett litet snickeri hemma där han renoverade och tillverkade allmogemöbler. 

1994 beslutade han sig för att starta sitt eget företag och grundade då Chrisla Hantverk. Snart spred sig ryktet om hans goda arbete och kundförfrågningarna ökade hela tiden. Särskilt arbetade han med att renovera äldre hus där man ville behålla originaldetaljerna.

Mycket snart fick man börja hyra in personal från andra lokala firmor för att hinna med alla uppdrag, men inom kort valde han att istället anställa egen personal.

För tillfället arbetar sex man i företaget.

Kontaktuppgifter


CHRISLA HANTVERK

Järrestad 211
272 92 Simrishamn

tele/fax: 0414-14910
mobil: 0733-301500

chrisla.hantverk@telia.com

Organisationsnummer:
660504-3592

Vi har F-skattesedel

VI HAR VÅTRUMSCERTIFIKAT

BEHÖRIG BBV
 (Byggkeramikrådets Branschregler)

KOMPETENSBEVIS FÖR STÄLLNINGSBYGGNAD

BAS-UTBILDNING (Byggarbetsmiljösamordnare)

 

Vår målsättning

Vår målsättning är att du som vår kund ska känna dig 100% nöjd med varje steg i just ditt projekt: från ritbordet och diskussionsstadiet till genomförandet i sina olika steg och självklart med det färdiga resultatet till sist.  Vi är med er genom hela processen, vare sig det gäller ett litet hemmaprojekt eller ett helt nytt hus på en vildvuxen tomt. Vi vill tillgodose just dina behov och hjälpa dig att realisera din dröm. Du ska kunna lita på att du får en felfri produkt, levererad i rätt tid utan förseningar och av högsta kvalitet.  Det kan både du som kund och vi som hantverkare känna oss trygga och nöjda med! Vi kompromissar aldrig gällande kvaliteten!

Det är just därför du ska välja Chrisla Hantverk!