Det är vi som är Chrisla Hantverk:

Christer Carlsson
Grundare och ägare. Byggnads- och inredningssnickare

Jobbar som företagsledare, men är noga med att framhålla att det är alla medarbatere på firman som tillsammans utgör Chrisla Hantverk.

Har arbetat som inredningssnickare sedan tidigt 90-tal då han renoverade och tillverkade allmogemöbler i sitt eget snickeri. Chrisla Hantverk grundade han 1994 och har aldrig saknat kunder sedan dess. Särskilt jobbade han med att renovera äldre hus och samtidigt bevara originalskicket. 

"På grund av firmans format så är ansvarstänkandet stort hos alla och vår gemenskap är väldigt bra."

Peter Andersson
Byggnads- och inredningssnickare samt plattsättare.

Peter har arbetat längst på företaget, förutom Christer själv.

Han har tidigare arbetat med försäljning inom byggbranschen och har tillfört stor kompetens gällande olika material och konstruktioner.

"Det bästa med att arbeta på Chrisla Hantverk är att vi får lägga upp jobben precis som vi själva vill. Vi har en bred allsidighet och en jättebra gemenskap på arbetsplatsen."

Viktor Karlsson
Byggnads- och inredningssnickare. 

Viktor är egentligen utbildad elektriker, men kände att snickeriet låg närmare hjärtat. Han arbetar även som deltidsbrandman och har därför även bra koll på brandskydd och första hjälpen.

"Friheten inom snickaryrket är det jag gillar mest samt att vi arbetar på en mindre firma där alla  känner varandra väl. Det är också väldigt varierande eftersom vi gör alla slags jobb, allt från hela tak till finsnickerier i verkstaden."

Per Ipsen
Murare och plattsättare.

Per har arbetat som murare och plattsättare under hela sitt liv och har därför stor erfarenhet, kompetens och skicklighet inom dessa områden.

"Jag uppskattar att mitt arbete är så varierande och fritt och att jag får mycket ansvar. Dessutom har vi en riktigt bra gemenskap på Chrisla Hantverk."

Jesper Svensson
Möbelsnickare och byggnadssnickare.

Jesper har en bakgrund inom möbelbranschen och hade även arbetat som byggnadssnickare innan han började arbeta på Chrisla Hantverk. 

"Det bästa med mitt jobb är det fria och varierade arbetet. Gemenskapen är härlig på arbetsplatsen och våra kunder är trevliga."

Adam Karlsson
Byggnads- och inredningssnickare. 

Adam är vår senast anställde och har utbildat sig inom elektricitet, men visar ett stort intresse för snickeri.

"Jag gillar att vi får utföra så pass olika uppgifter och den breda kunskapen det ger. Vi har också en fantastisk gemenskap där alla arbetar tillsammans och hjälps åt."